Wat onze klanten zeggen

"

Wij zijn met ons restaurant (ruim 40 medewerkers) een jaar geleden overgestapt met onze loonadministratie naar Happy Salary. Hier hebben wij nog geen moment spijt van. Naast het uitvoeren van de loonadministratie leveren zij zoveel meer. De verlofuren worden bijgehouden, de lonen worden maandelijks gecontroleerd, wij krijgen tijdig een melding wanneer een arbeidsovereenkomst afloopt, het personeel kan zijn gegevens inzien via een app en wij worden tijdig op de hoogte gehouden van veranderde wet- & regelgeving. Tenslotte hebben wij een vast contactpersoon waarmee wij snel kunnen schakelen.
Els Hartog
Restaurant Helai

"

De salarisadministratie is een belangrijke peiler voor een bedrijf en moet altijd voor 100% in orde zijn. Dus zijn wij terecht gekomen bij Happy Salary. Een jong dynamisch bedrijf dat snel en accuraat de administratie verzorgd. Altijd op de hoogte is van de laatste wetsaanpassingen op gebied van salarisadministratie en mee kan klankborden bij vragen. Kortom een goede dienstverlening die zich zeker terugverdient.
Herman den Blijker & Joyce Schuller
Restaurant Goud

"

Happy Salary onderscheidt zich door het persoonlijke contact, zowel in de aanloop naar de samenwerking als tijdens het verlonen zelf. Ze brengen mij tijdig op de hoogte als er iets wijzigt in wet- en regelgeving en denken zelfs met mij mee wat dit voor mij betekent, terwijl de prijzen zeer scherp zijn. Dat is dat stapje extra wat je zoekt in een partner!
Baruch Hummen
Tiramisu

"

Ons administratiekantoor is gespecialiseerd in het verlenen van administratieve dienstverlening met een divers klantenbestand. Aan Happy Salary hebben wij een goede partner welke maandelijks de loonadministratie verzorgt voor ons klantenbestand. De loonverwerking wordt accuraat uitgevoerd, de communicatie is snel en helder en zij staan altijd voor ons klaar. Hun dashboard zorgt voor inzicht voor zowel ons als onze opdrachtgevers.
Camilla van de Loo
Cromstaert

"

Via een van mijn horeca collega’s zijn wij in contact gekomen met Happy Salary. De click was er direct en vanuit dit goede gevoel hebben wij besloten om de personeelsadministratie te laten beheren door hen. Voor mij als ondernemer is het een verademing om met een organisatie als Happy Salary te werken. De communicatie is helder, er wordt altijd in oplossingen gedacht en geen enkel vraagstuk is te veel (en dat voor een vaste prijs per maand). Op deze manier weet ik altijd waar ik aan toe ben. Onze teams van Karaat Amsterdam, Cafe Zurich en Oslo Beers zijn dus zeer tevreden. Wij zullen ons in de toekomst ook aansluiten bij hun nieuwste platform: Happy Legal.
Bilal Aznou
Karaat Amsterdam | Cafe Zurich | Oslo Beers

Neem contact op

Voor vragen gebruik het formulier en vul uw gegevens in.

Waar kunt u ons vinden?

Email: